za
1611
20:00
€ 7,00

DM me presenteert:

Cypre, Molton Grove + Minor Citizen

alt rock, alt metal & rock

De derde editie! De muzikale avond van Douwe en Mees in Zaal 100 waar wij beginnende en ervaren bandjes een podium geven. Deze maand bij DM Me staan we klaar om lekker te rocken. Met knallende acts gaat het dak er in Zaal 100 zeker af!

Cypre:
Cypre is een alternative rockband afkomstig uit Amsterdam . De act is bij elkaar gekomen op de muziekopleiding PACT. Daar begonnen de bandleden met het schrijven van eigen werk. De drie dames en twee heren hebben hun verschillende muzieksmaken samengevoegd om zo te komen tot de heavy sound van Cypre. De energieke en afwisselende show van de band geeft het publiek iets om twee keer over na te denken, maar ook iets om goed op los te kunnen gaan. Inmiddels hebben ze meegedaan aan de Amsterdamse Popprijs en in Paradiso gestaan! Cypre hoopt in de toekomst op grote festivals te staan als Rock Werchter en Lowlands.

MoltonGrove:
Molton grove is een Amsterdamse alt metal band. Met inspiratiebronnen uit alle hoeken van de harde muziek sta je gegarandeerd voor avondje beuken.
Molton grove heeft eind oktober hun nieuwe single genaamd stressdealer gereleased en kunnen niet wacht deze voor jullie te knallen!
Op Spotify

Minor Citizen:
Minor Citizen is een moderne driekoppige rockband met een flink geluid en een bak energie. Hun inspiratie halen ze uit bands als Queens of the Stone Age, Royal Blood en Death from Above. Ze geven een knallende show, en met sterke riffs en onverwachte muzikale wendingen zetten ze een gevarieerde, grote sound neer die je niet snel verwacht van een driekoppige band.
18 oktober is hun single Despite It All uitgekomen, dus check ‘m online!
op Spotify

Deuren open: 20:00
Eerste act: 21:00

Kaarten aan de deur:

Normaal: €7
Student : €5