vr
2202
18:00
gratis

3 gangen vegan voor €9,50

Rootz bakt ze bruin met het Bikavar Balkan Orchestra

9 koppig Amsterdams-Utrechts Balkanorkest

Het Amsterdams-Utrechts Balkanorkest Bikavar komt een feestje bouwen in Zaal 100. De band speelt een gevarieerd repertoire van traditionele én moderne nummers uit Servië, Macedonië, Roemenië en Turkije, maar ook uit bijvoorbeeld Polen en Greco Salentino. Met zang in vele talen en een tiental verschillende instrumenten geeft Bikavar elk lied een eigen twist. Het ene moment krijg je kippenvel door eindeloos weemoedige zigeunerklanken; het volgende moment jeuken de dansspieren door de opzwepende en verrassende ritmes.
Bikavar heeft haar tweede album uitgebracht, Desetak/Десетак.
facebook.com/bikavar.balkanorkest

Het toegang voor het programma is GRATIS in combinatie met het eten!

Het Rootz team kookt weer een top vegan maaltijd van 3 gangen voor maar 9,5 euro. Het menu volgt in de loop van de week.
Wil je reserveren voor het eten? mail dan naar time-is-art@hotmail.com of bel vrijdag na 14u 020-6880127

ROOTZ is HET concept voor het restaurant op de 4e vrijdag in de maand in Zaal 100. Deze vrijdagen staan in het teken van biologisch, vegetarisch en authentiek eten uit verschillende landen. Naast een heerlijke vegetarische 3-gangen maaltijd voor €9,50 is er vanaf 8 uur ruimte voor etnische live muziek en andere acts als verhalenvertellers, (volks)dans, comedy, theater en trance...

De entree is, op enkele uitzonderingen na, vrij!

Wel..kom en..Joy!!