vr
1910
18:00
gratis

3 gangen vega voor €9,-

Rootz kookt in tongen!

Keelzang, gitaar en hang van OMNISTASE

Omnistase is een Amsterdams duo dat experimenteert met harmonische texturen door hang, keelzang en gitaar te combineren, waardoor een serene en oeroude sfeer ontstaat.

Omnistase: “De hang heeft een melodisch en zingend geluid waardoor het een zekere serene atmosfeer met zich meebrengt die doet denken aan de klankschalen uit de oosterse culturen. Xoomei (keelzang) is een oeroude zangvorm uit het gebied in en rondom Mongolië die de opmerkelijke eigenschap heeft om twee tonen tegelijkertijd te produceren en is gerelateerd aan de vroegere band tussen mens en natuur. Omdat deze muziekvormen beiden sterk tot de verbeelding spreken en op veel vlakken overeenkomsten hebben, in zowel geluid als stemming, was het een mooie uitdaging om deze te combineren. In deze experimentele opzet worden de klanken tot een eenheid gevormd die als doel hebben om de luisteraar mee te nemen naar een bijzondere plek die in de wereld van muziek nog amper is verkend."

https://www.youtube.com/watch?v=z2OqeSgyeS4

De entree is vrij in combinatie met de maaltijd!

Het restaurant is open vanaf 18:00u Je kunt komen eten tot ongeveer 21:00u. Reserveren via time-is-art@hotmail.com of vrijdag vanaf 14.00u op 020 688 01 27.

Wel..kom en..Joy!!

ROOTZ is HET concept voor het restaurant op de 4e vrijdag in de maand in Zaal 100. Deze vrijdagen staan in het teken van biologisch, vegetarisch en authentiek eten uit verschillende landen. Naast een heerlijke vegetarische 3-gangen maaltijd voor €9,- is er vanaf 8 uur ruimte voor etnische live muziek en andere acts als verhalenvertellers, (volks)dans, comedy, theater en trance...

De entree is, op enkele uitzonderingen na, vrij!

Het restaurant is open vanaf 18:00u Je kunt komen eten tot ongeveer 21:00u. Reserveren vanaf 14.00u op 020 688 01 27.

Wel..kom en..Joy!!