vr
1901
18:00

Lekker veganistisch eten en daarna heerlijke muziek

De Vrije Hand

Eva & Mees | Nathalie y Andrés | Lorena & Kai

Programma

20:00-20:30 Eva & Mees
20:45-21:15 Nathalie y Andrés
21:30-22:00 Lorena & Kai

Eva & Mees:
Eva & Mees zijn een jazzduo die net bij elkaar zijn gekomen en hun eigen interpretatie van standards spelen

Nathalie y Andrés:
Nog geen twee maanden geleden ontmoetten Nathalie en Andrés elkaar toen ze in hetzelfde bandje speelden van een gemeenschappelijke vriend. Ze besloten samen muziek te maken en hun muzikale creativiteit te bundelen. Nu zijn ze bezig met het schrijven van eigen werk en coveren ze nummers in het Engels, Spaans en Frans.
'Nathalie y Andrés` zullen je meenemen op een muzikale reis, door verschillende continenten en met veel
persoonlijke ervaringen.

Lorena & Kai:
Lorena is een singer/songwriter uit Krommenie. Ze schrijft oprechte liedjes vanuit een optimistisch perspectief die het best kunnen worden omschreven als een mix van pop, country, folk en surf muziek.
Kai's stijl kan worden omschreven als fingerstyle met funk invloeden. Zijn voorbeelden zijn onder andere Tommy Emmanuel, Bruno Mars en the Beatles.

Douwe Dijkstra:
Ik ben bassist en ook al een tijdje bezig met het programmeren en organiseren van muzikale avonden. Zo help ik al een tijdje mee aan het Troonopvolgers festival, was ik medeorganisator van het Ruigkantje podium op Landjuweel, heb ik samen met Paul van Dijk een podium gehad bij Vleesch noch Visch op de Rollende Keukens en was ik een van de oprichters van de BasBroertjes. Verder heb ik drie jaar les gevolgd aan de DSOPM, studeer ik nu bas op het PACT+ bij ROC college Zuid en speel ik mee met Nina Nicolai en verschillende andere losse projecten.
Ik hoop dat jullie van deze avond genieten.