vr
0202
20:00
gratis

HKU Utrechts Conservatorium

Alter Ego Project 2018

o.l.v. Albert van Veenendaal

De derdejaars Musician 3.0 van het Utrechts Conservatorium laten je kennis  maken met hun Alter Ego. De kunstenaars zullen als het ware hun nieuwe of tweede persoonlijkheid ten gehore brengen en laten zien in een performance, een muziekstuk, een dans of een andere kunstvorm.

Twee weken hebben ze mogen ploeteren, worstelen en vechten om het Alter Ego in zichzelf te ontdekken en naar boven te halen. In deze andere of nieuwe identiteit zullen zij zich voorstellen op een manier waarop ze zich nooit eerder hebben laten zien.

De avond bestaat uit momentopnames van de Alter Ego's en verrassende entr'actes. De volgorde wordt kort van tevoren én tijdens de 'voorstelling' bepaald en niet bekendgemaakt.

Wees meer dan welkom tijdens dit spetterende, knetterende en schurende improvisatie-feest en ontmoet de Alter Ego’s van:

Tessa van BreugelBarry de BruinTimo DahlerJoram HeijmansRogier Hornman, Pepijn van Keppel, Daniel KoomenLuc LaportLucas NoordhoekLin SchalkenChanne VisscherRosa van Walbeek & Tato Wesselo

met (de nodige) hulp van:

Peter KolpaLeela May StokholmImre van den Bosch & het alziend oog van Albert van Veenendaal

met dank aan:
HKU Utrechts Conservatorium, met name Jony Overdijk, Zaal 100

zie ook: www.facebook.com/events/536609130026909/