za
2810
20:00
€ 7,50

from Amsterdam with love

Marie & the Antoinettes + (...) Centraal + Teenage Tits

the pleasure of live

zaal open 19.30 uur
aanvang 20.00 uur
entree 7,50 gepast graag!

Komende zaterdag geven drie bands een niet al te bescheiden feestje voor pop- en punkliefhebbers. De psychedelische pop van Marie and the Antoinettes, de brutale nederpop van (…) Centraal en de droge punk van afsluiter Teenage Tits zorgen voor een gevarieerd programma. Voor ieder wat wils!

Marie and the Antoinettes begon met de liedjes van zangeres Marie; haar stijl is een combinatie van folky gitaarakkoorden en zanglijnen die uit het hart komen, met een sfeer variërend van lief tot donker. Met de bijdrage van de andere bandleden is er een psychedelische en complexere sound ontstaan - niet zonder politiek randje.

(…) Centraal:
(…) Centraal, een band met tussen de vier en zeven leden, propt zich knus op het podium en komt ieder verblijden met een vrolijke bak absurdistische Nederlandstalige post-punk-pop. Een beetje als een vergeten new wave band uit de 80s krakersscene, maar dan nieuw, hedendaags en uit Utrecht.

Teenage Tits:
Teenage Tits is een van de meest beruchte punk bands in de Amsterdamse underground. De sporadische shows van deze band staan bekend om hun rauwe energie, onvoorspelbaarheid en het genot van het totaal losgaan! Dit is niet je typische hardcore punk band.


Zaal 100 has NO PIN!