ma
1410
18:00
€ 12,00

Elke maandag Goeie Zin!

An evening with Lisa Graciano

Lisa Graciano with friends & family

Goeie Zin is DE avond in Zaal 100 voor singer-songwriters en semi akoestische muziek. Vanavond Lisa Graciano met familie en vrienden

deze tekst is door Lisa zelf vanuit het Engels vertaalt naar het Nederlands.
Lisa Graciano is een singer-songwriter en gitarist met veel ervaring in live optreden. Zij is opgegroeid in 3 Zuid Oost Aziatische steden, en emigreerde naar Nederland met haar moeder toen zij 22 jaar oud was. Zij was in het alternative music scene van Manila voordat zij speelde in de folk, blues en jazz circuit van Amsterdam. (www.lisagraciano.com) Lisa woont nu in Oakland, California en leidt de gamelan rock band Purnamasari (www.purnamasarimusic.org) Purnamasari is een band die Amerikaanse populaire muziek combineert met gamelan. Het begon als een collaboratie tussen Lisa en gamelan speler Paul Miller, en bevat nu leden van het gamelan muziek gemeenschap in SF Bay Area. Hun albums Le Gong en Amazeum zijn nu beschikbaar op www.purnamasarimusic.bandcamp.com Lisa is een zelfbenoemde wereldburger en cultiveert de “Earth’ identiteit.

Lisa heeft een muziekstuk gecomponeerd voor een collectie van photos van het Indisch Monument in Den Haag, voor het boek project van auteur Astrid Berg en haar boek Mixed Blood. (https://theindoproject.org/the-indisch-monument-in-the-hague-netherlands/). Lisa is ook bezig om haar moeder te helpen om haar boeken uit te brengen, zelf gepubliceerd romantiek verhalen gebaseerd op auteur Grace Rorimpandey en haar jeugdige ervaringen in Minahasa van Nederlands Indie, vlak na de revolutie toen het eiland gebied een gedeelte van Indonesie werdt, en na de revolutie, toen zij werkte in TVRI, de enige nationaal televisie station toen die tijd. (https://www.lulu.com/shop/grace-rorimpandey/the-beautiful-life-of-maria-mutiara/paperback/product-ek5nwd.html?page=1&pageSize=4)

De avond wordt Grace Rorimpandey’s ‘little book party’ en Lisa Graciano zal haar eigen liedjes spelen, met haar zus Maria Graciano als duo. De avond zal compleet zijn met special guest singer-songwriter Cindy Peress, plus Werner van de Vrede op de viool, en Ruth van de Vrede op de fluit. Sinta Wullur speelt piano.

Zaal open 18.00 uur
Je kan dan al van een heerlijk vegetarisch 3 gangen diner genieten voor slechts 10 euro. Met allergieën en/of intoleranties kan rekening worden gehouden mits ruim vooraf gemeld.
De live muziek begint om 20.00 uur.
entree 5 euro
Voor beide betaal je 12,00 euro
Reserveringen per email tot 14.00 uur op de dag van Goeie Zin vinden we heel fijn EN garanderen je een 3 gangen diner. Mail naar paulvandijk1@mac.com Na 14.00 uur kan je bellen met 020-6880127 om te kijken of er nog reserveringen mogelijk zijn. We koken voor maximaal 50 personen.

Neem cash geld mee want Zaal 100 heeft GEEN PIN!