zo
0502
15:00
€ 10,00

The Amsterdam Blues Company presenteert:

Westside Blues

speciale gast: Matthieu Brandt op banjo, mandoline en gitaar


Zaal 100 heeft geen PIN

The Amsterdam Blues Company:

Bart van der Putten
Mondharmonica background vocals

Bart speelt harmonica sinds 1974 en speelt sinds 1979 saxofoon.

Bart speelde met het Ig Henneman Kwintet, Trio Nu, Splinks, de Bik Bent Braam en Het Delta Blues Duo. Bart treedt regelmatig op met zanger Han Buhrs.
Hij was lange tijd muziekleraar op het Muziekpakhuis.

Minco Coenraad
Basgitaar en Background vocals

Minco studeerde basgitaar aan het Conservatorium in Hilversum. Hij heeft zich voornamelijk gespecialiseerd in Caribische muziek, zoals de Cubaanse Son en de Dominicaanse Merengue. Sinds 2000 treedt hij veel in Nederland en België op met de groep Son Así waarmee hij ook op het Festival de la Trova in Santiago de Cuba speelde. Daarnaast speelt hij in een aantal andere formaties, zoals Latin Adventure en begeleidt hij de Rotterdamse fado-zangeres Nicole Philoména.

Sander Panhuysen
Gitaar en zang

Sander was een van de oprichters van
'
De band krijgt Kinderen’, waarmee hij meer dan 10 jaar lang op vele podia in Nederland en België stond en waarmee hij vijf cd’s opnam. Sander speelde en speelt in meerdere popbands. Hij doet muziek- voorstellingen voor het Muziekatelier (Muziekschool Amsterdam) en schrijft ze ook. Hij is sinds 1999 docent aan het Muziekpakhuis.

Fred Cohen
Drums, zang en gitaar

Fred speelde in de 80er jaren met Happy Herby en de Melodoewaps (met o.a. Astrid Seriese), met Herman de Wit, Nedly Elstak, Rinus Groeneveld’s Blues Bastards. Fred speelde op sessies met o.a. Freddie Cavalli, Cuby en vele anderen. Ook speel-de hij bij Martin van Duynhoven’s Percussie Ensemble. Fred is sinds 1982 verbonden aan Het Muziekpakhuis