vr
1506
20:30
€ 6,00

lekker avondje!

Liquid Love Machine, BEP + Panic Prayers

rockabillly, stoner punk rock & glam rock

Energieke Rockabilly van het trio Liquid Love Machine speelt om 21 uur.
Alternatieve stonerpunkrock van Amsterdams trots BEP!
Om 22 uur.
En de hosts van de avond; Panic Prayers met o.a. razende frontman en Nitwitz Punkveteraan Eric Joannes Peters in de frontlinie! Om 23 uur.
Zaal 100 Amsterdam, entree 6 euro.
Deuren open om 20.30 uur.

Liquid Love Machine is een diep in de Achterhoek gestationeerd trio. De band werd in de zomer van 2017 opgericht door zanger en gitarist Yannick Boland.
Ze spelen stevige rockabilly en recht toe recht aan rock-’n-roll met een catchy, poppy randje. Liedjes die zich ongemerkt vastzetten in je brein.Je kunt erop dansen, høken en sjansen. De teksten gaan vooral over vrouwen, mooie maar ook minder mooie, en natuurlijk over al het andere waarin je jezelf kunt verliezen in het leven.
Ze kopen je ziel en laten je dansen als een marionet.

Yours Sincerely, Liquid Love Machine

leadzang & gitaar: Yannick Boland
zang & contrabas: Rick Kup (DAAZ, ex-The SPaX)
drums: Raymond Liebrand (ex-Cedar Groove, ex-Magic Fish)

"BEP uit Amsterdam is hét bewijs dat er in Nederland best wel keihard geknald wordt. Niet alleen strakke punk gemixt met stonerinvloeden maar ook strak in het pak."

De Amsterdamse Panic Prayers brengen een outrageous eclectische (glam) rock show, met razende frontman en nitwit punkveteraan Eric Joannes Peters in de frontlinie! Nosferatu meets Iggy pop in dit heidense priestergenootschap dat en passant ook nog wat te zeggen heeft over Donald Trump, artificial intelligence, en het ontvrienden op facebook!

Eric Joannes Peters: Zang
Niall Watson: Gitaar
Dennis Coule: Drums
Robert Bockting: Bas