zo
3103
15:00
€ 5,00

Paaspunkmatinee

Blaffer & G.O.H.

Gouwe ouwe Amsterdamse punk

BLAFFER is een punk-trio uit Amsterdam, in 2018 ontstaan uit Van Dyke Brown. De band bestaat uitoudgedienden, voorheen spelend in bands als Outrageous, Loveslug, SCA, Underground Star Power, Big Paulus, Treble Spankers etc. Korte felle nummers met branie, die doen herinneren aan Britse jaren-70-punk. Zonder te kopiëren uiteraard, BLAFFER vaart z’n eigen koers.
BLAFFER heeft inmiddels 2 albums uitgebracht: Meatballs on the menu, hurray!
(2019) en Ready for a cosmic kiss? (2022). De eerste is nog op vinyl en CD te verkrijgen. Beide te beluisteren op alle streaming platforms.

Frank Sloos: zang, gitaar
Mike de Veer: bas, zang
Gerry Berthauer: drum, zang

Good Old Habit (G.O.H.) is een Nederlandse punkband die in 1997 in Amsterdam werd opgericht door zanger Rik (ook wel Ruk genoemd). De bandleden Ruk, Alien, Philthy en Motör zijn (voormalige) leden van andere punkbands zoals Brezhnev, Union Morbide en De Kale Mannen.

De band heeft in totaal een ep (In, eeeh...G.O.H. we trust!! Yep, you better!!) en een studioalbum (Insert coin for trouble!) uitgebracht, waarvan Insert coin for trouble! onder het eigen label van de band, simpelweg GOH genoemd, werd uitgegeven. Ook zijn er nummers van de band op enkele compilatiealbums te horen.

Bandleden: Ruk, Philthy, Ola Carbona