ma
0506
18:00
€ 12,00

Elke maandag Goeie Zin!

Walter Rootsie & Parska Saharinen

1 act uit Amsterdam

Goeie Zin is DE avond in Zaal 100 voor singer-songwriters en semi akoestische muziek. Vanavond 1 act uit Amsterdam & Finland.

Singer songwriter Walter Rootsie is afkomstig uit de Zeeuwse Delta en na omzwervingen in oa. Spanje, Finland al jaren gevestigd in Amsterdam. Heeft in tal van bands en projecten gespeeld waaronder de legendarische Amsterdamse rockband Geronimo met ondermeer drummer Herman van Boeyen. Walter is een ervaren en zeer gewaardeerde singer songwriter die sinds 2005 met zijn eigen Americana band uit Finland Walter Rootsie and his Blue Connection veelal in Finland, Scandinavië en de rest van Europa toert. Deze band heeft een aantal internationale albums uitgebracht waarvan “Get Up and Go” en “Dark Water” de bekendste zijn met enige grote internationale luister hits. Het album “Dark Water” heeft ondermeer een aantal maanden in de Roots top 10 gestaan in ondermeer Hongarije, Italië, Frankrijk, Spanje, Oostenrijk en bovenaan de rootslist van Lufthansa. Met Parska Saharinen speelt hij al jaren als duo met name in Finland.
Walter schrijft alle nummers zelf in een originele en zeer gevarieerde setting van folk, blues, pop, rock en songwritersinvloeden met verhalende songs, ballads, blues in een herkenbare eigen sound. Veel nummers zijn verhalen over liefde, leegte, avonturen of levensgebeurtenissen.
Voor dit optreden komt (band) gitarist Parska Saharinen speciaal uit Finland over om voor een mooie muzikale aanvulling te zorgen. Het optreden zal een intieme muzikale kijk geven in het eigen songbook van Walter Rootsie.
Walter Rootsie: zang, gitaar, mondharmonica
Parska ~Saharinen: gitaar, slidegitaar, tremelo
Meer info is te vinden op www.wrafmusic.com of facebook bandpage, instagram.

Zaal open 18.00 uur
Je kan dan al van een heerlijk vegetarisch 3 gangen diner genieten voor slechts 10 euro. Met allergieën kan rekening worden gehouden mits vooraf gemeld.
De live muziek begint om 20.00 uur.
entree 5 euro
Voor beide betaal je 12,00 euro
Reserveringen vinden we fijn en verminderden de kans op verspilling. Bij voorkeur vooraf via paulvandijk1@mac.com of bel op de dag zelf na 15.00 uur 020-6880127

Neem cash geld mee want Zaal 100 heeft GEEN PIN!