vr
0910
20:00
gratis

Goeie Zin presenteert:

BLOOM DE WILDE + RICK TREFFERS

max 30, vol = vol. reserveer svp

Vanwege corona regels passen er maar 30 zitplaatsen in onze grote zaal. Reserveer dus als je bij dit concert wil zijn. Na aanvang geen toegang. Bar is vooraf en in de pauze tussen sets geopend. Na afloop niet mail voor een reservering naar zaal100@zaal100.nl

Goeie Zin in Zaal 100 is DE avond voor singer-songwriters en semi akoestische muziek in Zaal 100. Vanavond 2 singer-songwriters:

BLOOM DE WILDE

Van oorsprong Nederlandse singer-songwriter, producer en beeldend kunstenaar. Eclectisch, gevoelig, extravagant, grensoverschrijdend. Zojuist teruggekeerd naar Amsterdam vanuit Londen, waar zij een kleine twintig jaar actief was, onder andere als muzikante/zangeres bij de groep Sam & the Womp, die in 2012 een nummer één-hit scoorde in het Verenigd Koninkrijk en hoog in de charts stond in Australië.
Haar nieuwe solo-album The Heart Shall Be Rewarded By the Universe verschijnt binnenkort.
Eind jaren negentig stond Bloom de Wilde als 'Bloem de Ligny' in Nederland op het punt van doorbreken met het vaak met Björk vergeleken debuutalbum Zink. Vervolgens ging zij studeren aan de Willem de Kooning-kunstacademie in Rotterdam en vertrok niet lang daarna naar Engeland. Met Rick Treffers werkte zij al meerdere keren samen op een aantal albums van Mist en ook als videoclipmaakster, onder meer van Treffers' 'Ik Mag Niet Klagen'.

website Bloom

RICK TREFFERS

Amsterdamse singer-songwriter, producer, entertainer, schrijver, organisator en verhalenverteller. Laverend tussen weemoed, ironie en existentialisme. In meerdere talen actief, de afgelopen jaren veelal in Spanje, waar hij bekendheid geniet als voorman van de groep Mist en als El Turista Optimista, muzikale chroniquer van het Spaanse leven. Inmiddels is hij terug op Amsterdamse bodem. Komende tijd verschijnen er twee nieuwe albums van Treffers, in het Nederlands en het Engels. Deed diverse (literaire) muziektheaterprojecten in Nederland en Spanje, onder meer met de Amsterdamse schrijver Thomas Verbogt, slagwerker Rob Kloet van de Nits en met kunstenaarscollectief RoodNoot uit Utrecht.

www.ricktreffers.com

Zaal 100 heeft geen pin, neem dus cash geld mee ook omdat we voor de musici met de pet rondgaan ;-)
Overigens kan er vanaf 6 uur in zaal 100 vegetarisch gedineerd worden. Een 3 gangen menu kost 10,00 euro
Reserveer vooraf via zaal100@zaal100.nl of bel na 14.00 uur op de dag zelf met 020-6880127